BEVAKNINGBevakning.htmlshapeimage_3_link_0
FRÅGOR & SVARfragor_%26_svar.htmlshapeimage_4_link_0
AVGIFTERAvgifter.htmlshapeimage_5_link_0
ÄNDRAAndra.htmlshapeimage_6_link_0
SÖKSok.htmlshapeimage_7_link_0
FÖRVARAForvara.htmlshapeimage_8_link_0
SÄKERHET Sakerhet.htmlshapeimage_9_link_0
OM OSSOm_oss.htmlshapeimage_10_link_0
PLUSTESTAMENTEPlustestamente.htmlshapeimage_11_link_0
TESTAMENTSREGISTRETTestamentsregistret.htmlshapeimage_12_link_0
BOSATT I UTLANDETBosatt_i_utlandet.htmlshapeimage_13_link_0
SAMBOREGISTRET Samboregistret.htmlshapeimage_14_link_0
EXTERNA LÄNKARExterna_lankar.htmlshapeimage_15_link_0
BLANKETTARKIVBlankettarkiv.htmlshapeimage_16_link_0
TESTAMENTSBANKEN

Om cookies

Om webbplatsen

© 2009 Testamentsregistret TB Conclavia AB

Personuppgiftspolicy

HEMHem.htmlshapeimage_18_link_0
Personuppgiftspolicy/integritetspolicy inom TB Testamentsbyrån AB gällande från 25/5 2018

TB Testamentsbyrån AB är s.k. “personuppgiftsansvarig” för dina personuppgifter, vilket betyder att TB Testamentsbyrån AB bestämmer syftet med och behandlingen av dina personuppgifter vid registrering av dina uppgifter i sitt testamentsregister. Behandlingen av personuppgifter är reglerat i Dataskyddsförordningen.
TB Testamensbyrån AB har åtagit sig att respektera din integritet. Syftet med denna integritetspolicy är att ge dig ytterligare information om hur vi skyddar och säkerställer behandlingen av dina personuppgifter och rättigheter. Integritetspolicyn/personuppgiftspolicyn är ett tillägg till TB Testamensbyrån AB:s allmänna avtalsvillkor. 
TB Testamentsbyrån AB kan komma att uppdatera denna integritetspolicy.
Vi är måna om din personliga integritet. Din personliga integritet är en viktig angelägenhet som vi särskilt beaktar i alla våra affärsprocesser. TB Testamentsbyrån AB ansvarar för all personlig information som du eller certifierad fullmaktshavare för din räkning förser oss med. För oss är det viktigt att du skall känna dig trygg vid såväl besök på vår hemsida som med de uppgifter om dig som vi registrerar och har registrerat i vårt testamentsregister.
För att du ska kunna utnyttja våra tjänster behöver vi få in och behandla dina personuppgifter. 
I denna Personuppgiftspolicy följer information om hur vi behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.
TB Testamentsbyrån AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du dels översänder via mejl till oss och dels genom de insända formulär med personuppgifter som utgör de underlag vi använder för registrering och i relationen med dig.
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.
Som personuppgiftsansvarig tar TB Testamentsbyrån AB ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi samlar in eller tar del av när du använder våra tjänster.
TB Testamentsbyrån AB:s kontaktuppgifter är följande.
TB Testamentsbyrån AB
Box 17051 
402 61 Göteborg
E-post: info@testamentsbanken.se
Organisationsnummer: 556954-1849
VD och behörig företrädare: Claes Brandt